Welkom op de website van gsmverzekeren.nl! 

De aanschaf van een GSM is iedere keer weer een flinke aanslag op het persoonlijke budget. U wilt dan ook verzekerd zijn dat u uw GSM dagelijks kunt gebruiken en dat deze aan uw eisen voldoet en past bij uw levensstijl.

Om ervoor te zorgen dat u probleemloos gebruik kunt maken van uw mobiele telefoon heeft Robiz-Telecom.nl in samenwerking met Nederlands grootste mobiele telefoon verzekeraar, Actua, een pasklare verzekering voor u samengesteld. Deze verzekering zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt bellen en gebeld kunt worden.

Hiervoor zijn 3 verschillende verzekeringspakketten samengesteld die voor iedere persoon de gewenste dekking geeft, op die manier kunt u een verzekering vinden die dekking op maat geeft. Deze pakketten zijn Silver, Gold en Platinum Service.

 

 

iPhone 4(S), iPhone 5(C)(S), iPhone 6(Plus)
Bij ons is het ook mogelijk om een Apple iPhone te verzekeren,
kijkt u hiervoor bij het Platinum Pakket.


LET OP! Mocht u uw toestel ergens anders gekocht hebben dan kunt u ook een verzekering afsluiten, dit dient binnen 2 weken na aanschaf van uw product te worden gedaan. 

Recensies

Graag zou ik jullie willen bedanken voor de snelle afhandeling van de reparatie van mijn toestel. Binnen 1 week had ik mijn eigen toestel weer terug.. Vervangende toestellen zijn toch niet zo goed als je eigen:)

Pieter, Castelre

Iphone Verzekeren

U bent terecht gekomen op GSMVerzekeren.nl. De

Iphone

en

telefoon

verzekeraar.

Wilt u gebruik maken van deze website om een

gsm

of iphone

verzekering

af te sluiten? Klik dan op een van onderstaande link... om uw telefoon of Iphone

verzekeren

. Speciale aandacht voor mensen die hun Apple Iphone verzekeren! Apple Iphone 8 Gb en Apple Iphone 3G 16 3G Gb en Apple Iphone 3GS 32Gb vallen in de categorie tot 1350 Euro. klik hier